Аикидо федерацијата на Македонија утре одржува семинар за тренерски лиценци

Аикидо федерацијата на Македонија утре во Битола организира семинар за тренерска лиценца.

Право за полагање имаат само мајстори, а право на учество носители на 1 кју.

Семинарот ќе се одржи во Будо ценатрот „Пелистер“.  

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО