Адам Модосјан ќе спарингува со европски шампион за Светското првенство во У-23

Адам Модосјан на завршни подоготовки во Солун до 22 октомври за Светското првенство во борење во У-23 во Тирана, Албанија, од 23 до 29 овој месец.

Во Солун ќе спарингува со европскиот шампион Георгиос Кугиумцидис од Грција.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО