Абу Даби Вориорс: Буентело го нокаутираше Приндле (ВИДЕО)

246

paul buentello - prindle

Во главната борба na настанoт „Абу Даби вориорс 4“ се бореа ветераните Пол Буентело (35-16) и поранешниот победник на турнирот на Белатор, Ерик Приндле (01.08.11НЦ).

Буентело (42 г.) го нокаутираше три години помладиот противник по една минута борба. Приндле тргна да фрли на лев среден удар со спуштени рацете, а Буемтело го казни тоа со десницата.

Русинот Александар Сарнавски го победи со одлука на судиите 43-годишниот Бразилец Хорхе Патина „Maкака“.

https://youtu.be/-6A3suLmliU