Борец остана залепен на кафезот по тежок нокаут (ВИДЕО)

334

Секој љубител на боречките вештини, а особено на ММА, видел илјадници нокаути. Најчесто, противникот колабрира, а подоцна стотинки од секундата судијата брза да го оддели лутиот противник од него.

Ова не беше случај со Антонио Маркос, кој беше брутално нокаутиран на гала вечерта АЦА 103 во Русија.

По страшната десница на Хусеин Кушагов Маркос веднаш беше заспан.

Борецот толку брзо ја изгуби свеста така што остака потпрен на кафезот – стоејќи на нозе.

Погледнете ја оваа нептипична ситуација: