8-ми Маруи-Кеико семинар за реален аикидо во Скопје

129

Akido seminar majstori

Аикидо федерацијата на Македонија – реален аикидо и клубовите ЦРА Маруи и КРА Кеико организираат Меѓународен семинар за реален аикидо на 28 – ми мај (сабота) со почеток од 11 часот.

Seminar realen aikido 28 maj

Семинарот ќе го води мајсторот Радојица Спасовиќ – 9 дан, со мајсторите Ана Врачаревиќ – 9 дан, Ѓуро Илиќ – 7 дан и Игор Петровиќ – 6 дан.
Семинарот ќе се одржи во СРЦ „Кале“ во Скопје.

Ipon.mk