Зоран Шоров и Марио Ананиев балкански шампиони, бронзи за Трајкоска и Дура

Зоран Шоров (-68 кг) и Марио Ананиев (-48 кг) станаа балкански прваци за деца (У-15) на Балканското првенство во борење за У-15 и У-17 во Серес, Грција.

Бронзени медали освоија Садие Дура (-46), Ангела Трајкоска (-39 кг) и Дардан Блеја (-41 кг).

 

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО