Жена претепа две лица во улична тепачка (ВИДЕО)

Во одреден момент од животот, секој мисли дека може да рапува и секој мисли дека може да се бори.

Денешната приказна започнува како обична тепачка во која учествуваат две дами кои одлучиле дека едноставно не се сакаат една со друга или нешто слично.

Жената во црвено трча кон друга жена, но прави голема грешка. Таа веднаш го сфаќа тоа додека жената во бело горниште почнува да се сили на неа. Одеднаш се вклучува трето лице, кое исто така е доста брзо неутрализирано.

Жената во бели и сини фармерки успева да ги држи противниците на земја и да доминира со нив. На крајот од видеото, жената во црвено ги разголува градите, на задоволство на сеирџиите. За неколку дена видеото го погледнале речиси 2 милиони луѓе.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО