За македонските кикбоскери 118 медали на Балкан бест фајтер, 41 златен

Македонските кикбоскери го завршија настапот на Балкан бест фајтер во Ниш, Србија, со освоени 118 медали – 41 златен, 37 сребрени и 40 бронзени.

Македонија е втора по бројот на освоени медали, прва е Србија со 135 (44-51-40), а Бугарија е трета со 27 (8-8-11).

Македонија доби пехар за најуспешна екипа на татами.

На овој ЛИНК може да ги видите сите резултати.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО