За Купот на Македонија: Лирија води, Балканец и Бучим ја следат, Вардар чека шанса

101

Според се уште неофицијалните резултати за Купот на Македонија во борење, Лирија води со 215 бода пред Балканец со 161 и Бучим со 137, па следи Вардар со 94 итн.

Пред претстојните натпревари Лирија е зацврстена на првата позиција, а се чини незивсна борбата помеѓу Балканец и Бучим за второто место, но и Вардар се посилно атакува кон врвот.

Додека на средината на табелата вистинска битка помеѓу изедначени клубови Студеничани, Тефејуз, 7Мај Леов и Безбедност.