Вознемирувачка видео: На борец од силен удар му се деформираше носот среде борба

На манифестацијата „Тајландски фајт“ која се одржа за викендот видовме и една стравична повреда на борецот Шајан Хејдари во мај тај верзијата од кик бокс.

Хејдари за време на борбната против Пор Тор-Тор Пехрунгруанг доби толку силен удар во лицето што неговиот нос буквално се дефомрираше во истата секунда.

И покрај ваквата повреда мечот не заврши класичен нокаут туку по третманот до докторот Пехрунгруанг беше прогласен за победник.

https://twitter.com/Beyond_Kick/status/1771944470927314954?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1771944470927314954%7Ctwgr%5E2d5708362fef2d7bb3f350f1580bae562bf16d28%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.slobodenpecat.mk%2Fvideo-voznemiruvachka-scena-na-borec-od-silen-udar-mu-se-deformirashe-nosot-srede-borba%2F

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО