Вондерлеј Силва уверува дека мечевите во УФЦ се наместени!

wanderlei-silva-jap

Вондерлеј Силва некое време го следеше развојот на настанаите околу УФЦ и ММА и повеќе не сака да молчи.

Неодамна борецот пушти видео со кое се доведува во прашање етиката на УФЦ и начинот на кој тие ја презентираа ситуацијата околу Хозе Алдо пред УФЦ 189.

 А потоа Силва ги доведе во прашање мечевите од настанот.

„Лажни дуели! Ќе станеме како кечерите и тоа е границата. Толку сум тажен“.

Според вас, дали има вистина во неговите зборови?

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО