Конор Мек Грегор на сите насловни страници на ирските весници!

Conor raskrvaven

Откако го победи Чад Мендез минатиот викенд и стана привремен шампион во перо категорија, Конор Мек Грегор стана вистинска сензација во родната Ирска.

 Локалните медиуми ја покажаа гордоста кон сонародникот, бидејќи се најде на сите насловни страници на весниците.

 conor vo irskite vesnici

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО