Волкановски: Ќерка ми се плаши дека Махачев ќе не ограби

Алекс Волкановски даде интересен коментар во врска со стравовите на неговата ќерка и Ислам Махачев.

„Таа се плаши дека крадец ќе упадне. Јас ѝ велам: „Кога вратата ќе се отвори, јас ќе бидам таму. Во ред е, не грижете се, се ќе биде во ред.“ А таа одговара: „Што ако е Ислам Махачев“?

Во главниот настан на УФЦ 298 во Хонда центарот во Анахајм, Калифорнија, Волкановски (26-3 ММА, 13-2 УФЦ) ја брани титулата во перо категорија против Илија Топурија (14-0 ММА, 6-0 УФЦ) на 17 февруари.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО