(ВО ЖИВО) Борбата на Викторија Варадинова на „Купот на нациите“

Кик бокс спектаклот „Куп на нациите“ во Ниви Сад, Србија, може да го следите во живо и преку Ипон.мк со почеток во 18 часот.

Нашата Викторија Варадинова во професионалниот меч во К1 се бори против светската првенка Наџа Милјанчевиќ.

Ова е директниот ЛИНК

https://youtu.be/KgC2f4_NDiw

https://www.youtube.com/watch?v=KgC2f4_NDiw

Резултати и титули на Варадинова:
-Државен првак 6 години (2014-2020) во (к1, лоу кик, кик лајт, ММА и мај тај)
-Повеќе од 70 први места на меѓународно ниво во К1, лоу кик и кик лајт.
-5 пати – 1 место на Европски куп во к1.
-2 место на Европски куп
-2 место на Светски куп
-2 пати – 2 место на Балканско првенство во лоукик и киклајт.
-3 место на Европско првенство во лоу кик.
-3 место на Светско првенство во К1.
– Професионални борби 1
Вкупно борби:120 – 90 победи и 30 порази

Резултати на Наџа:
-Повеќекратен државен првак на Србија
– 2 пати – Балкански јуниорски шампион
– 2 пати – Европски јуниорски шампион
– 2 пати – Светски јуниорски шампион

Борбена карта:
Алекса Гуша – Андрија Јанковиќ (-67 кг)
Александар Милошевиќ – Никола Совиљ (-71 кг)
Наѓа Милијанчевиќ – Викторија Варадинова (-58 кг)
Никола Миjковиќ – Јован Радовановиќ (-88 кг)
Јован Николиќ – Алмин Хоџиќ (-73 кг)
Љубо Јалови – Милош Бајовиќ (-81 кг)

Ipon.mk

 

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО