Во недела „Куп на Македонија 2018“ во џиу џицу

Во недела во Скопје ќе се одржи џиу џицу „Купот на Македонија“.

Купот е за возрасните категории од 12 до 18 години во борби и не ваза, а ќе се одржи во ОУ „Невена Георгиева – Дуња“ во Кисела Вода со почеток во 10 часот. Организатор на Купот е ЏЏК Соке.

Ipon.mk

 

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО