Во еден тајландски бар може да се борите за гајба пиво

Во срцето на раздвижениот Хо Фи Фи, еден од најживописните острови во Тајланд, се наоѓа уникатна атракција која ги привлекува и туристите и локалното население. Оваа атракција е Реге бар.

Познат по својата жива атмосфера и реге темата, овој бар на посетителите им нуди необичен предизвик. Тие ви нудат да влезете во рингот и да се борите за гајба пиво. По влегувањето во Реге барот, гостите се пречекуваат со оригинален звук на реге музиката и неочекувана глетка – боксерски ринг среде барот.

Овој ринг е центар на активностите на вечерта, каде што смелите можат да се натпреваруваат во кик бокс меч. Двајца волонтери од публиката влегуваат во рингот на краток боксерски меч. На победникот му се доделува гајба пиво, награда која многу посетители ја сметаат за привлечна.

Бобите се обично пријателски по природа, со акцент на забавата и спортскиот дух. Реге бар нагласува дека безбедноста е на прво место. На учесниците им е обезбедена заштитна опрема и борбите се внимателно следени од искусен персонал за да се осигура дека сè останува безбедно и под контрола.

Оваа единствена комбинација на спорт и забава го направи Реге бар популарна дестинација за туристите и локалното население.

https://twitter.com/CSTodayNews/status/1727094337341952222?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1727094337341952222%7Ctwgr%5Ed10f3192cde4ff90833a03179064a7e090dde44c%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fcdn.embedly.com%2Fwidgets%2Fmedia.html%3Ftype%3Dtext2Fhtmlkey%3Dcb7145f1731b4c328f8e4d2201854ceaschema%3Dtwitterurl%3Dhttps3A%2F%2Ftwitter.com%2FCSTodayNews%2Fstatus%2F17270943373419522223Fref_src3Dtwsrc255Etfw257Ctwcamp255Etweetembed257Ctwterm255E1727094337341952222257Ctwgr255Ec3c32c1cf5661dfe71bde730f373c1e7622ea8a2257Ctwcon255Es1_26ref_url3Dhttps253A252F252Fwww.vechtsportinfo.nl252Fnieuws252Fkickboksen-voor-een-krat-bier-kan-het-nog-gekkerimage%3Dhttps3A%2F%2Fabs.twimg.com%2Ferrors%2Flogo46x38.png

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО