Висенте Луке со најголем хонорар по УФЦ Вегас 51

158

Висенте Луке не успеа да го совлада Белал Мухамед, но сепак заработи најмногу пари.

Викендов Луке имаше реванш со Мухамед и загуби со судиска одлука. Двајцата беа на врвот на УФЦ Вегас 51 во Лас Вегас. Лук заработил 112.000 долари, а Мухамед си заминал со 96.000 долари.

Еве ги другите плати кои не вклучуваат бонуси:

Висенте Луке – 112.000 долари

Белал Мухамед – 96.000 долари

Каио Бораљо – 16.500 долари

Гаџи Омаргаџиев – 16.500 долари

Мигел Баеза – 19.500 долари

Андре Фиаљо – 16.500 долари

Мајра Буено Силва – 19.500 долари

Ву Јанан – 16.500 долари

Пат Сабатини – 19.000 долари

Т.Ј. Ларами – 19.000 долари

Мунир Лазез – 19.000 долари

Енџи Луса – 16.500 долари

Девин Кларк – 59.000 долари

Вилијам Најт – 19.500 долари

Лина Лансберг – 30.000 долари

Пани Кијанзад – 30.000 долари

Дракар Клосе – 34.000 долари

Брендон Џенкинс – 16.500 долари

Рафа Гарсија – 16.500 долари

Џеси Ронсон – 16.500 долари

Крис Барнет – 16.500 долари

Мартин Будај – 16.500 долари

Џордан Левит – 16.500 долари

Треј Огден – 16.000 долари

Истела Нунес – 18.000 долари

Сем Хјуз – 16.500 долари

Хеили Алатенг – 17.500 долари

Кевин Кром – 17.000 долари