Вингчунерс: Надеж за иднината (ВИДЕО)

38

Перфомансот „Надеж за иднината“ беше изведен демо-трупата Вингчунерс во Картинг клубот покрај салата „Борис Трајковски“ во Скопје на 21 април.

Вингчунерси изведбата ја направија за време на ДФЦЦА/DFCCA (drive for colon cancer awareness).

Интересе спој на вештина и музика со сценска изведба што вреди да се погледне.

https://www.facebook.com/miroslav.todorovski.54/videos/610323682712329/?t=25