Хабиб беше на ифтар кај Рамазан Кадиров

Хабиб Нурмагомедов синоќа беше на ифтар (вечера) кај Рамзан Кадиров, претседателот на Чеченија.

„Отидов на ифтарска вечера по покана на нашиот брат Рамзан Кадиров. Ви благодарам многу, брат, и многу ми е драго што ве гледам Вас и сите други браќа“.

https://www.instagram.com/p/BxXAhSeo4OW/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/BxQZ9bHABIe/?utm_source=ig_embed
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО