Вардарки 1961 на слиниот „Президент куп“ се надеваат на добри резултати

Репрезентативките во борење од Вардар 1961 Нина Славевска, Марија Спирковска, Ања Арсова и Стефани Николова учествуваат на „Президен куп“ во Србија во организација на Борчкиот клуб Црвена ѕвезда.

На турнирот учествуваат претставници на повеќе од десет репрезентации. Вардарки се надеваат на добри борби и резултати.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО