Улична тепачка во Белград во која „просјакот го нокаутира билдерот“ (ВИДЕО)

49

Ulicna tepacka vo Belgrad

Љубителите на уличните тепачки ќе се воодушеват од оваа снимка објавена од страна на српските медиуми. Спорема описот на видеото, ова е борба „помеѓу проскај и бодибилдер на Кнез Михајлова улица во Белград.

Спрема она што може да се види на објавеното видео „билдерот“ на крајот не помина добро, иако на почетокот работите не изгледаа добро за „просјакот“ … Што точно се случило и како заврши „инцидентот“ , погледнете го видеото!