УФЦ почна да прави пари од Хасбула

УФЦ продолжува да го валоризира долгорочниот договор на Хасбула Магомедов.

Во јануари 2022 година промоцијата отвори онлајн колекционерска продавница каде што можете да купите не само брендирана облека и стока, туку и колекционерски предмети поврзани со борци. Сега УФЦ Коллетиблес додаде многу за љубителите на младото момче од Дагестан.

Ако имате многу пари и љубов кон Хасбула, тогаш сигурно ќе најдете нешто за да се задоволите себеси или вашите пријатели на новогодишната ноќ. Најевтината работа поврзана со Хасбик е негова фотографија со Хабиб или Дана Вајт.

За врамена фотографија со потпис на Хасбула ќе треба да платите 273 долари. Малку поскап подарок е официјалниот дрес на УФЦ со името на Хасбула на грбот. Такво нешто беше по цена од 314 долари, а можете да изберете и опција за златен шампионски фонт или сив ако сте поскромна личност.

Секако, дресот го потпишува и Хасбик. Уште поскапи се официјалните УФЦ ракавици со потпис на блогерот. Ако цената на обичните во УФЦ Сторе е 119 долари, тогаш потписот на Магомедов речиси тројно ја зголемува таа сума – 342 долари.

Можно е да се купи и реплика на шампионскиот појас потпишан од Хасбула. Точно, не во вистинска големина, туку помала верзија, која доколку се проба ќе биде само за самиот блогер. Такво нешто чини многу повеќе – 546 долари.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО