Трофејот „Бојан Рангелов“ за Неда Урошевска (ФОТО)

Неда Урошевска го освои трофејот „Бојан Рангелов“, а Матеј Трајковски е најдобар домашен борач на првиот Меѓународен моморијален турнир „Бојан Рангелов“ во организација Вардар 1961.

Турнирот помина во одлична организација, а организаторот изразува задоволство што двајцата носители на трофеии се од Вардар 1961.

На турнирот учествуваа над сто учесници од Македонија, Србија, Бугарија и Косово.

Од Вардар 1961 истакнуваат дека се побогати со искуство и очекуваат идниот турнир да биде уште подобар.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО