Триуфален почеток на Воденски!

Vodenski so nov pehar i deiplomaМакедонскиот супер талент за боречки спортови денеска ја зпочна годината триумфално. Тој на кик бокс турнирот „Мителрхајн куп“ во Нојвид, Германија го освои првото место во лајт контакт во категоријата до 25 килограми.
Во неговата категорија имало четири натпреварувачи-деца, а Воденски забележал две победи, кои му го обезбедија првиот триумф во оваа година. Тој ги совлада Паул Шредер и Арон Валорчик.
Vodenski so novi pehari
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО