Три златни медали за Миоки на „Трофејот на Тамиш“ во Панчево

Три златни медали за Миоки на Меѓународен турнир „Трофеј на Тамиш“ во Панчево, Србија, од 650 натпреварувачи од 66 клубови кои претставуваа 9 земји.

Медалите ги освоија:

У10 Виктор Трчков +55кг

У12 Емилија Паскоска -44кг

У14 Хамида Друштинац -36кг

Додека Нина Панчевска (У-12, -40 кг) го освои 5-тото место, а Марко Панчевски, Петар Давчев и Ерик Крстев имаа добра изведба.

 

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО