Трамп го поздрави Мек Грегор за големата победа на УФЦ 246

161

На 18 јануари Конор Мек Грегор забележа брза iи немилосрдна победа за 40 секунди над искусниот Доналд Цероне по 15-месечна пауза.

По мечот Мек Грегор во интервју рече дека смета оти Доналд Трамп е „феноменален претседател“ и „веројатно е најдобриот американски претседател во историјата“.

Трамп му возврати на гестот и му честиташе на Мек Грегор за победата во Лас Вегас.

По сите перипетија надвор од рингот Конор сега пак е во форма и жеден за победи.