Тарик Весели немоќен против Хунашули на Јуниорскиот куп на нациите

Тарик Весели загуби со прекин во првата рунда од Казакстанецот Жанарбек Хуаншули на Јуниорскиот куп на нациите во Врбас, Србија.

На турнирот учествуваат боксери од 10 држави со 99 боксери – 73 во машка и 26 во женска конкуренција.

Македонија настапува само со Весели.

63 кг Тарик Весели – Жанарбек Хунашули (Казакастан) 0-5 ТКО Р1

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО