Таеквондо клубот Бутел најдобар во вкупниот пласман на „Охрид опен 2024“

Таеквондо клубот Бутел најдобар во вкупниот пласман на турнирот „Охрид опен 2024“ со 35 медали од кои 10 се златни медали, 11 сребрени и 14 бронзени.

Теодор Стојановски и Ведрана Туневски од ТК Бутел се прогласени за најдобар кадет и најдобра кадетска.

Тренерите Иван Крстевски и Викторија Спасовска се задоволни од постигнатите резултати.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО