Т-Мобиле арената е резрвирана за 10 јуни за борбата Мејведер – Мек Грегор!

Борбата на векот e се поблиску до остварување.

Фло комбат известува дека нивните извори потврдиле дека Т-Мобиле арена во Лас Вегас е резервирани за 10 јуни за потенцијалниот бокс меч помеѓу Флојд Мејведер Јуниор и Конор Мек Грегор.

Ова никако не значи дека супер-борбата на двата спорта официјално е потврдена и дека навистина ќе ја гледаме, но дефинитивно е чекор напред во тој правец.

Веста дојде откако Мејведер изјави дека поради Мек Грегор и официјално повеќе не е во пензија.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО