Светскиот првак Даниел Стефановски во мај излегува на мегдан во Русија или во Кина

325

 

Светскиот шампион на Суперкомбат во К-1, Даниел Стефановски, наредниот меч го најавува за мај.

„Имам многу покани, па ќе видам кога ќе се борам, но мислам дека наредната борба ќе биде во или во Русија или во Кина“, вели Стефановски и додава:

„Титулата (на Суперкомбат) е една од најважните во целиот свет, и, како таква, ми создаде многу шанси за уште поголеми борби“.

Ipon.mk