Столе Ефтимов прв на турнирот „Мухамет Мало“ во Тирана (ФОТО)

172

Столе Ефтимов го освои првото место на Меѓународен турнир „Мухамет Мало“ во Тирана-Албанија, во категоријата до 97 килограми.

Ефтимов во финалето славеше против борач од Романија.

На турнирот настапуваат борачи од 10 држави – Англија, Австрија, Италија, Малта, Романија, Македонија, Бугарија, Азербејџан, Косово и Албанија.