Средба на Спасески и Факиќ пред Светското пренство во самбо

146

edo-i-spaseski

Денеска директорот на Агенцијата за млади и спорт, Марјан Спасески, ги прими претстваниците на Македонската самбо федерација, претседателот Ердал Факиќ и Славчо Тодоров, пред патувањето на Светското првенство во Софија, Бугарија, кое се одржува од 10-14 ноември.

edo-i-slavco-kaj-spaseski