Со сите почести на ѕвезда за Глигор Стојанов во Софија на ЕФН 7 (ВИДЕО)

122

Gligor Stojanov plakat sam za EFN 7

Како и што доликува за борец за главната борба на вечерта во мај тај, за нашиот Глигор Стојанов излегоа плакатот и трејлерот за Елит фајт најт (ЕФН) 7 на 24 септември во Софија, Бугарија.

На овој спектакуларен настан ќе има борци од целиот свет. ЕФН 7 вклучува турнир на четворица борци во мај тај, а победникот ќе учествува во најпрестижниот турнир The Kings Cup во Бангкок, Тајланд.

ELITE FIGHT NIGHT 7 – МАЈ ТАЈ:

Турнир за учесник на Купот на кралот:

Глигор Стојанов – Швајцарија/ Македонија

Марсин Лепковски – Полска

Владимир Конски – Словачка

Сејфулах Хамбаходов – Чеченија