Следете го ВО ЖИВО боксерскиот турнир „Јордан Мијалков“

Дене во Штип ќе се одржи третиот Меѓународен боксерски турнир „Јордан Мијалков во организација на БК Пинк пантер.

Турнирот ќе биде двомеч меѓу македонски и бугарски  боксери (од БК Пирин и БК Македонија) и ќе има околу 15 борби.

Борбите почнуваат во 17 часот на клутниот Спортски центар „Џексон“.

Во соработка со Боксимг планер турнирот може да го следите ВО ЖИВО на ИПОН.МК.

https://www.youtube.com/watch?v=WJJeO0bz70k

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО