СК: Маршал го победи Круба, Цезар Алмеида е нов шампион (ВИДЕО)

sk bukurest marshall

Цезар Алмеида е новиот шампион на Супер комбат во полутешка категорија.

Бразилецот на настанот во Букурештсо  едногласна одлука на судиите го победи Шпанецот Моисес Бауте.

Д’Анџело Маршал во тешката пресметка на поени го доби Кирк Круба, додека во пресметката на Ромаенците Амансио Парашив (-71 кг) со поделена одлука на судиите го победи Кристијано Милеа.

SuperKombat WGP II 2016:

Cesar Almeida Moisés Baute (ednoglasna sudiska odluka)
Stauros Exakoustidis
Cristian Spetcu (ednoglasna sudiska odluka)
Amansio Paraschiv
Cristian Milea (podelena odluka)
D’Angelo Marshall (Curaçao) – Kirk Krouba (ednoglasna sudiska odluka)
Clyde Brunswijk  def. Sebastian Cozmîncă (podlena odluka)
Imanol Rodríguez def. Dumitru Țopai (ednoglasna sudiska odluka po ekstra runda)

https://www.facebook.com/1841915833/videos/10204711456026579/

https://www.facebook.com/1841915833/videos/10204711283822274/

https://www.facebook.com/1841915833/videos/10204711199340162/

https://www.facebook.com/1841915833/videos/10204712492892500/

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО