Сите борби од ММА настанот „Ноќ на вечните – засекогаш со вас“ (ВИДЕО)

stefan-pecevski-udira-veles-2016

Сите оние кои не можеа да го следат спекатакуларниот ММА турнирот „Ноќ на вечните – засекогаш со вас“ во Велес на 8 октомври во организација на Будо центарот и Раде Стефановски сега може да ги видат сите борби на едно место.

Стефан Пецевски беше прогласен за најдобар борец на турнирот, а Илија Андов и Иван Скоко ја прикажаа најатрактивната борба, во која победи Црногорецот Скоко.

Во продолжение погледнете ги сите борби.

Резултати – „Ноќ на вечните – засекогаш со вас“:

-78 кг Мирза Сендиќ (МКД) го победи Изет Орлиќ (БиХ) (лост/полуга, Р1)

-84 кг Игор Лазаревски загуби од Милош Јанчиќ (ЦГ) (давење, Р1)

-75 кг Ристе Гашев (МКД) го победи Јасмин Вршкиќ (БиХ) (со прекин, Р1)

-70 кг Филип Божиновски (МКД) – Анто Палавара (БиХ) (неодлучена, поради несоодветни ракавици)

-63 кг Александар Заткоски (МКД) загуби од Стефан Шушкавчевиќ (ЦГ) (со прекин, Р1)

-72 кг Стефан Спасовски (МКД) загуби од Маринко Зарубица (ЦГ) (давење од позади,Р2)

-77 кг Стефан Пецевски (МКД) го победи Саша Савиќ (БиХ) (лост, Р1)

-77 кг Илија Андов (МКД) загуби од Иван Скоко (ЦГ) (давење, Р2)

-70 кг Филип Стефановски (МКД) загуби од Нино Шкрељ (ЦГ) (со судиска одлука по екстра рунда)

Ipon.mk/В.Д.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО