Што се случува кога на БЏЏ првенство ќе упадне лажен црн појас? (ВИДЕО)

bjj_galvao_lazni

Што се случува кога на големо БЏЏ натпреварување ќе се пријави лажен црн појас и жребот го мести да се бори со еден од најдобрите гарплери на денешницата, Андре Галвао? Тоа може да го видите на интересно видео на YouTube од 2010 година …

Инаку, овој „лик“ се вика Мартин Суарез и е црн појас во „Јуданша“ боречка дисциплина што ја измислил самиот тој, врз основа на ММА, џудо, борење … Наводно, во меѓувреме стигнал до кафеавБЏЏ појас.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО