Штип во недела е домаќин на 2.коло на Првата и младинската бокс лига

На 26 мај, недела, во Штип ќе се одржи второто коло на Првата и Младинската бокс лига.

Турнирот ќе се одржи во СРЦ „Џексон“ со почеток во 14 часот. Организатори на 2.коло се БК Пинк пантер тим и Боксерската федерација на Македонија.

Првото коло се одржа на 13 април во Скопје, при што повеќе екипи прикажаа аспирации за првот оместо.

А трите штипски екипи ќе го привлечат вниманието на љубителите на боксот.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО