Семинар во Скопје за реален аикидо со Ана Врачаревиќ

На 5 и 6 октомври ќе се одржи семинар за реален аикидо во Скопје со Ана Врачаревиќ, носител мајсторски појас 9 дан.

Семинарот е во организација на КРА Маруи и КРА Кеико. Официјалниот дел ќе се одржи во сабота во СЦ „Борис Трајковски“ од 12 до 15 часот.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО