Селфи фотографија на репрезентацијата од Бремен

KIarate reprezentacijata vo Bremen

Карате репрезенатцијата е во Бремен, Германија, каде што се аклиматизира пред почетокот на Светското сениорско првенство. Денес репрезентативците го разгледаа Бремен и направија групно селфи.

 

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО