Секс бомбата Пејџ ван Зант се одучила за ММА откако била силувана

52

Пејџ ван Зант (25) е една до најатрактивните ММА воинки која за овој суров сопорт се одлучила откако била силувана во тинејџерските денови од страна на своите врсници.

Денес, Пејџ е една од омилените девојки одкафезот а со оглед на нејзината фигура тоа е и нормално. Во кариерата има скор од осум победи и четири порази и настапува во УФЦ.

https://www.instagram.com/p/Buwhm26A4Em/?utm_source=ig_embed

За ММА се заинтересирала во средното училиште каде група девојчиња психички ја измачувале, а конечната одлука да се занимава со боречки вештини ја донела нешто подоцна кога била силувана.

Иако не е секогаш успешна во борбите, таа привлекува големо внимание кај машката публика со своите фото сесии, притоа доста заработува од својот изглед, дури повеќе и од ММА борбите, но тоа не и пречи.

„Секогаш сакав да имам големи гради, но бидејќи не пораснаа, одлучив да ги купам“, открива таа.

https://www.instagram.com/p/BxNmHkQAfsH/?utm_source=ig_embed