Се обидел да ограби 72 годишен старец, а како завршил…?

franco-penteado

Не си помислувајте да се задевате со дедовци кои тренираат џиу – џицу! Особено ако се 8 -ми дан црвен појас и се вика Франко Пентеадо.

На сликата Франко е заедно со црниот појас во бразилски џиу – џиту од Турција, Бурак Дегер Бицер.

Франко пред неколку дена фатил крадец, му направил полна маунт и го нашлакал како му било кеиф, додека да дојдат полицајците.

 

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО