Саенчаи ја забележа 39-тата последователна победа (ВИДЕО)

Мај тај легендата Саенчаи на Тајл фајт настанот во Хет Јаи ја забележа 39 последователна победа.

Поранешниот шампион во Лумпини во четири тежински категории со едногласна одлука на судиите по три рунди го победи Иранецот Амир Насери.

37-годишниот Тајландец последниот пораз го доживеа во 2014 година.

https://youtu.be/FDR42pJOr0c

.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО