Ронда Русеј е маж?

Ronda pozira vo bekini

ММА ѕвездата Ронда Русеј всушност е маж. Ова го тврди Американец по име Џеј Би Вајт со писмо до локалните медиуми, во кое ја обвинува Светската организација за боречки спортови (UFC), која според него, е учеството на маж меѓу жените, за да се подигне интересот.

Вајт е категоричен дека има докази оти до неодамна непоразената Русеј се подложила на операција за промена на полот пред години.

„Ги искористи боречки вештини и го промени полот, за да го зголемат рејтингот на боречките спортови. Располагам со слики на кои Ронда е со костим за капење и се гледа неговиот пенис. Истото е и со видеото, во кое Русеј и ММА шампионот, Џон Џонс, имаат сексуален однос, каде што исто така јасно се гледа машкиот полов орган“, пишува Вајт.

ronda bila masko pismo

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО