Резултати од Ризин 23 (ВИДЕО)

Настанот РИЗИН 23 се заврши пред неколку часа во Јокохама, Јапонија. Главната битка на вечерта беше за испразнетата титула во петел категорија, што Каи Асакура (26) беше поупешен од Хиромаса Огикубо и ја освои титулата.

Успеа да го нокаутира Хиромаса на крајот од првата рунда и сега ќе чека реванш со поранешниот шампион Киочи Хоригучи. Пред една година, Каи успеа да го шокира Хоригучи со нокаут од 68 секунди во битка која не беше за титулата.

Погледнете го видео од мечот меѓу Каи и Огикубо.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=400&v=skfV2n6l4bw&feature=emb_logo

Резултати:
Каи Асакура го победи Хиромаса Огикубо со ТКО 1, 4:31
Јуки Мотоја го совлада Мамору Фулсвинг со завршница 3, 2:19
Јутака Саито го победи Казумаса Мајма со КО 2, 0, 24
Кенто Харагучи гопобеди Таига со ТКО 1, 2:50
Јин Аои го победи Котецу Боку со одлука
Макото Шинриу го победи Сеичиро Ито со завршница 2, 4:30
Каито го победи Дарил Лококу со одлука
Татсуки Самото го победи Јусуку Накамура со КО 1, 4:06
Шинтаро Мацукура го победи Коџи Мори со КО 1, 1:28

https://www.instagram.com/p/CDtK6TrD9ML/?utm_source=ig_embed

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО