Карате убавица – Моника Стефановска (ФОТО)

1385

Една и едниствена карате убавица Моника Стефановска.

Очекувајќи кога ќе се закажат наредните карате натпревари репрезентативката Моника Стефановска се подготвува и ја одржува формата, но и ги покажува своите афанитети кон уште една професија како фотомодел. Од фотографиите ќе се уверите дека дефинитивно има сенс и една од најубавите спортистки, но и повеќе од тоа.

Се надеваме дека кога ќе почнат наптпреварите ќе блесне со истиот сјај.