Реџеп Рушити на прием кај претседателот на Собранието Африм Гаши

Освојувачот на сребрениот медал на Карате 1 Младинската лига во Пореч, Хрватска, Реџеп Рушити денес имаше кај претседателот на Собранието на Македонија Африм Гаши.

Со каратистот на Куштрими беше и тренерот на клубот Ирфан Алиу.

На стредбата станало збор за успехот на клубот и Реџепи, како и на карате спортот.

Претседателот Африм Гаши им посакал во идните настапи на меѓународната сцена.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО