Прво место за Бошко Стаменковски на Отвореното првенство на Црна Гора

28

Бошко Стаменковски го освои првото место во бенч-прес на Отвореното првенство на Црна Гора во категоријата до 75 килограми со подигнати 135 килограми за ветерани.

Натпреварот се одржа по ГПЦ правилата.