Прваците на Првата и Младинската бокс лига ќе ги дознаеме во Штип

Во сабота во Штип ќе се одржи завршното 6.коло на Првата и Младинската бокс лига на Македонија.

Колото ќе се одржи во салата на „Тошо Арсов“ со почеток во 14 часот. Домаќин е БК Фамилија Демирови.

Универзалци во Првата и Фамилија Демирови во Младинската се на лидерските позиции по 5.коло на Првата и Младинската бокс лига.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО