Промовиран плакатот за Фјури-Кличко

Klicko Fjuri plakat za 29 okt

Промовиран е плакатот за борбата меѓу тешкашите Тајсон Фјури и Владимир Кличко.

Средбата во која Фјури ги брани светските титули во тешка категорија ќе се одржи на 29 октомври во Манчестер.

 

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

ПОПУЛАРНО